Grønlandskajakkpadlekurs

Lørdag og søndag var jeg hjelpeinstruktør i et padlekurs for folk med Grønlandskajakk og grønlandsårer. Kurset var til inntekt for Prosjekt Inuit sitt QajaqtreffStokkøya. To hele dager i kajakk og med kun Grønlandskajakker var herlig. Og for meg en nyttig repetisjon av innholdet i nybegynnerkurset.

kameratredninbg med Grønlandskajakk

Tror jeg snart er klar for teknikkurset, selv om jeg fremdeles ikke trives i bølger, spesielt ikke i sørgrønlandskajakken. For å føle meg trygg, og for å kunne trå hjelpende til om det trengtes, brukte jeg Origoen på lørdag. Greidde også en rulle med Origoen. Etter lørdagen viste det seg at det var blitt en skikkelig skade i baugen på den, så nå må jeg trå til med glassfibersparkel og gelcoat. Det ser ut som om det har vært en luftlomme under gelcoaten, men jeg er redd for at reparasjon er mindre bry en reklamasjon… men vi får se.

Skade

Søndagen brukte jeg derfor Rainbowen som jeg ikke har padlet siden 2006. Et artig gjensyn. Den er slett ikke ille å padle med. På tampen av dagen når vi skulle «bade» byttet jeg til sørgrønlandskajakken, slik at jeg også pdlet dukbåt. Fikk til 2 ruller etter 2 mislykkede, det gjelder ikke å gi seg. Fikk også til egenredning uten årepose på annet forsøk.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Kajakk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s