Qajaq-treff på Stokkøya

Etter fjorårets suksess på Stokkøya, ble det i vår bestemt at vi skulle prøve å ha en oppfølger i år også. Mindre format og mindre kjendiser. Helgen 19-22. august ble valgt. Litt uheldig i forhold til skolestart, men helgen får var det fullt på Stokkøya. Det var planlagt et Qajaq-treff Sør 2010, men det ble avlyst p.g.a. få påmeldte.

Torleif instruerer

Full aktivitet og med storhavet rett ut

Vi var totalt 10 personer som møtte. Ikke mange, men med et busdsjett på kr. 0 og kun entusiastiske deltagere så var ikke det noe problem. Årets treff var organisert med ankomst torsdag og avreise søndag. Dermed fikk vi 2 hele og uavkortede dager til rulling og turer. Selv ble det såpass mye dilldall på torsdag at jeg kom sent, så noe padling ble det ikke den dagen. Fredagen var det litt vind, men vi fant da oss en strand i le hvor vi startet rullekurs. Senere på dagen tok vi oss en padletur til lykta på Storskjær. Om kvelden tok vi oss et blåskjellsmåltid på Strandbaren.

Flæsa

Torsdag var været variert men med mindre vind. Dagen startet igjen med et par rulleøkter. Når de var ferdig, hadde faktisk alle teltagerne på treffet rullet. På ettermiddagen padlet vi oss en tur til lykta på Flæsa og til Hosnaøyene, 5 km rett vest for Stokkøya. Det ble en fantastisk tur, og ordentlig føling med storhavet.

Magisk kveldsøyeblikk på Stokkøya

Padleturene til Storskjær og Flæsa/Hosnaøyene

Søndag rakk vi en også rulleøkt før vi pakket og dro hver til vårt.

Dette treffet var noe av det triveligste jeg har vært med på, og det frister definitivt til gjentakelse. Flere bilder her og her.

Reklamer

1 kommentar

Filed under Kajakk, Telttur

One response to “Qajaq-treff på Stokkøya

  1. Tilbaketråkk: Er en kajakk en kajakk, eller? | Bernts turblogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s