Rull & Tull 27. august

I dag var det Rull & Tull. Jeg prøver å mobilisere havpadlerne i TKK til å benytte denne aktiviteten til å trene på redningsteknikker. Vi får se hvordan det går. Fremdeles er det den «harde kjerne» som deltar, men litt nyrekruttering er de jo.

Uansett, i dag trente jeg litt på «butterfly roll«. Det går nesten med sørgrønlandskajakken min (jeg får det til med en Tahe Marine Greenland), jeg komme nesten opp,men har problemer med å holde balansen når jeg kommer opp, sannsynligvis fordi den faktisk er litt høy for meg i korsryggen så jeg får ikke lagt meg skikkelig ned på bakdekket. jeg får jo heller ikke til «static brace» i denne kajakken.

Prøvde også på en ny teknikk. Ved å legge åren bak nakken og inn under kajakken, blir oppdriften såpass at man visstnok kan sove i denne stillingen. Jeg prøvde, men hadde problemer med å orientere åre-enden inn under kajakken. Uansett, et nytt trick å trene på.

Men jeg har oppdaget at denne kajakken har utrolig lett for å få surf, så det blir jo noe å trene på neste gang jeg er ute i bølger. I dag var det bare noen bølger som større båter laget, men noen av dem fungert faktisk til surf!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Kajakk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s