Double Trouble, og vel så det

Det er ikke alltid at en søndagstur blir som tenkt. Dagens tur startet med at jeg  glapp taket på kajakken slik at den datt ned på en av bukkene utenfor reolene slik at jeg fikk et 5cm langt kutt i duken. Og det er såpass langt fram at jeg ikke når inn på innsiden for å fikse det på samme måte som jeg gjorde med det forrige hullet jeg fikk på den, så jeg må høre med ekspertisen om hvordan dette skal ordnes.

Uansett, jeg bestemte meg for å prøve med gaffa-tape så jeg kunne padle likevel. Litt spent på om det holdt hele turen. Så, etter at vi hadde padlet østover forbi Pirbadet, fikk en medpadler ryggtrøbbel og problemer med framdriften. En annen padler veltet i bølgene utenfor Nidelva, så vi måtte til med kameratredning. Jeg tauet padleren med ryggproblemer tilbake til Skansen, mens resten fortsatte til Ringvebukta og Sponhuset. På grunn av bølgene på fjorden, så valgte jeg å taue opp elva og bort Kanalen. Det å taue en padler (som knapt kan hjelpe til med framdrift selv) motstrøms i Nidelva var betraktelig tyngre enn jeg hadde trodd. Men det gikk da sakte men sikkert, men neste gang skal vi være to som tauer!

Vel hjemme fikk jeg vite at padleren som veltet etterhvert hadde besvimt p.g.a. utmattelse og hypotermi, men rutinene sitter godt hos TKK, så både ilandføring og telefon til AMK gikk som det skulle, og padleren var frisk og rask igjen. Siden jeg er havsjef i TKK, måtte jeg bruke en kveld på å samle inn informasjon og forfatte en HMS-rapport. Nei, det er ikke alle turer som blir som man hadde tenkt.

PS: Gaffa-tapen holdt fint. DS

En kommentar om “Double Trouble, og vel så det

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s