Førjulstur til London

Førjulstur til london for i ha litt fri i juleinnspurten. Ingenting planlagt, kun flybilletter i og et hotellrom i Bayswater var ordnet på forhånd. Hotellet lå i nærheten av der vi bodde på bryllupsreise i 1992 og en kort spasertur fra Paddington Station så den optimale transporten fra Heathrow var Heathrow Express. 15 minutter fra flyplassen og inn til Paddington.

Som sagt, ingenting planlagt, men noe må man ha å gjøre, på toget inn booket vi oss inn til lunsj på Lodons eneste pub med Michelin-stjerne: Harrow Arms i Fulham (Takk til Kokk Øyvind om tips om stedet). Kan aboslutt anbefales, men man må være ute i god tid. Vi hadde flaks, siden de normalt ikke serverer lunsj på mandager, men siden dette var siste mandag før jul hadde de gjort et unntak.

I tillegg oppdaget vi på toget inn at Cockney Rejects skulle ha konsert på The 100 Club med originalbesetningen 21. desember. Og der var det også noen billetter igjen! Dette fant vi i Timeout (som i ’92 var et ukemagasin men som nå selvfølgelig er en webside). Og, det som er kult: De starter kl 19:30, kjører 3 oppvarmingsband og så hovedbandet og er ferdig til kl. 23, akkurat som i ’92 da vi var på konsert i legendariske Marquee Club. Kanskje steder som Blæst i Trondheim hadde greid seg bedre hvis de hadde gjort det mulig for folk med normal arbeidstid og søvnbehov å gå på konsert midt i uka. Jeg kan i alle fall ikke tillate meg det lenger når konsertene tiligst starter kl 23.

Utenom dette var det julehandling i Oxford Street og Carnaby Street, spaserturer i Hyde Park, fotografering i fotgjengerovergangen i Abbey Road og masse pub-besøk med godt øl og god engelsk pub mat (slikt som shepherd’s pie og fish’n’chips).Vi gikk mye, det er slik en får inntrykk av byen. Lille julaften dro vi hjem igjen til julepyntet leilighet på Grilstad. Frister absolutt til gjentagelse.

20161219_134426_HDR
Denne stod ved Earls Court. Men den var låst, så vi fikk ikke sett om den var større inni 🙂
20161220_174913
Julestemning i Carnaby Street
DSC_1358
Stor stemning og trangt foran scenen

 

PC220946
Hvor er de tre andre?

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s