Skitur fra A til B ved hjelp av AtB

Vi har valgt a kalle turkonseptet vårt «Tur fra A til B ved hjelp av AtB». Det går helt enkelt ut på at vi bruker offentlig kommunikasjon til utgangspunktet A, går til målet B og så offentlig kommunikasjon hjem. (Dvs. enkelte ganger har turen gått helt hjem). Vi synes det gir en ekstra dimensjon til turen når den har et mål som ikke er utgangspunktet og vi har holdt på med dette over flere år nå. Det begynte med skiturer, men nå gjør vi det med fotturer også. Det siste inspirert av pilegrimsvandrere vi har blitt kjent med.

Denne søndagen valgte vi en nytt utgangspunkt: Trolla. Turen gikk fra Trolla, over Tømmerdalen og Svahylla til Klefstadmyra. Lite folk å se i denne delen av marka. På Klefstadmyra så vi det gikk skispor i retning Kudalen så vi valgte den ruten mot Elgsethytta. Det er nærmere 20 år siden jeg gikk denne ruten. Den viste seg å være mer kronglete enn jeg husker, men kanskje det kommer av at jeg har blitt nærmere 20 år eldre? opp igjennom Kudalen var det enda færre skiløpere. Vi observerte 3 stykker i tillegg til oss.

Matpausen inntok vi på Elgsethytta. Her var det definitvt ikke lite folk. Returen tok vi over Vintervannet og ned Torshaugløypa til Wulumsgården. Derfra tok vi buss nummer 8 til Sentrum. Selvfølgelig var det ikke korrespondanse med buss nr 6 videre, men det løste vi lett med en øl på Egon mens vi ventet.

 

P3113152
Over tunet på Damhaugen. Det luktet nystekte vafler, men det var for tidlig for pause.

DSC_2637
På vei opp fra Holstdammen

 

P3113160
Over Klefstadmyra
P3113163
Opp Kudalen
pt2
Dagens tur

2 kommentarer om “Skitur fra A til B ved hjelp av AtB

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s