Første skitur 2022

20220102_145746

Nytt år, nye muligheter. Det ble Vårløypa. Vi tok sjansen på bussen til Skistua, men var litt redd for om den var veldig full m.h.p. smittefaren. Men det var få folk som tok bussen denne første søndagen i 2022. I tillegg hadde AtB satt opp 2 busser.

Vi valgte å gå Vårløypa, som er en av mine favoritter i Bymarka, siden den minner mer om en gammeldags skiløype enn et mange meter bredt moderne konkurranseanlegg (Joda, jeg er litt nostalgisk). I tilleg får vi en tur opp på «snaufjellet» langs Bosbergheia. Dvs. det blir mindre og mindre snaufjell etterhvert som det sakte gror igjen pga av klimaendringene.

Mye folk i marka og nydelige lysforhold. Skiføret var fantastisk. Med Swix V50 voks, var det både godt feste og fantastisk god glid. Folk flest vi møtte hadde et stort mil i ansiktet.

Pausen tok vi på en benk utenfor Elgsethytta, før vi satte kursen tilbake til Skistua og bussen hjem. Møtte også en del kjentfolk denne dagen, og alle hadde tid til en liten prat i løypa. Fin søndag. ca 10 km på ski.

20220102_121631

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s