Vårløypa og ned til Butikksenteret … og en tiur

P1090645

Ny søndag, nye muligheter. Strålende vær og kuldegrader. Vi tok bussen til Skistua. Den ble nok litt ubehagelig full med tanke på pandemien, selv om AtB hadde satt opp 2 busser. Men folk oppførte seg, og alle brukte munnbind, så vi satser på at det gikk bra.

Turen gikk fra Skistua som sist og vi valgte igjen Vårløypa. Denne gang med runden rundt Litlheia og så til Elgsethytta. Det ble etterhvert en frisk kald vind, og det var mye folk på hytta, og kø ut på tunet, men vi fant oss en lun pandemivennlig sitteplass utendørs og koste oss med medbrakte pølser på pølsetermos og kakao.

tiur

Etter pausen fikk vi sett tiuren som holder til i området. Han så ikke til å bry seg om alle skiløperne som passerte og det var mange skiløpere som hadde det for travelt til å få med seg tiuren, så det var en slags gjensidig ignorering på gang.

Videre tok vi strake veien til Skistua med en plan om a ta bussen til byen, men slo vi fra oss da vi så mengden av folk med samme plan. Litt distansering må vi ha, og den bussen som vi så dra til byen med en del av folkene var pakket helt full av stående passasjerer.

Dermed valgte vi å ta lysløypa ned til Ferista og videre til Byåsen Butikksenter, etterhvert som mørket falt på. Der fant vi oss en buss med akseptabelt antall passasjerer og dro hjem etter en fin skisøndag. Måtte vinteren by på flere slike.

17km.

20220109_114939
20220109_145125

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s