Fortuna-Lian over Bosbergheia

DSC_0002
John Arvid snart oppe på Varden

Det ble lørdagstur i stedet for søndagstur denne helgen. Bussene går ikke tidlig nok til at en kan kumme seg ut til Byneset i skapelig tid. Vi startet ut fra Fortuna og fulgte samme rute som i 2018. Nydelig ettersommer med frisk luft etter nattens regn.

Denne turen har vel så bratte partier som turen opp fra Klemetsaunet, men med en del slake partier til å trekke pusten i, så det virker ikke så drygt likevel. Vel oppe ble det fotografering ved varden. Dette er egentlig ikke det aller høyeste punktet på Bosbergheia, men den nordligste av de 5 (?) vardene. På grunn av sur vind valgte vi å gå til Elgsethytta før vi rastet. Det er mye vann i myrene i år etter sommerens regn, og det merkes på at stiene blir veldig brede der de krysser myr og våte partier. Det er nok en del steder som skulle hatt litt klopp-legging slik at slitasjen på naturen blir mindre.

Etter pausen var det grusveier og grusete stier fram til Lian hvor vi tok trikken til byen. Etter en bedre middag i byen, dro vi på gratisfestivalen Eat The Rich på Svartlamon, traff en del kjentfolk og hørte litt musikk før vi dro hjem. Det ble en lang og aktiv lørdag.

20220827_112043
Fint gjennom skogen opp fra Fortuna.
20220827_114724
Godt med bær i passue plukkehøyde
20220827_150134
På vei mot Vintervannet
IMG_20220827_185820
Eat the Rich
Bosbergheia
Dagens rute

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s